Leasing-autot

EtusivuLeasing-autot

Toimimme yhteistyössä LeasePlan Finland Oy:n, Secto Automotive Oy:n, Järvileasing:n ja Fleet Innovation:in kanssa työsuhdeautojen osalta. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee leasing-autoilijoita renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa! 

LeasePlan

LeasePlanin omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti Nokian, Michelin, Goodyear tai Pirelli -merkkisiä renkaita. 
LeasePlanin autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen. 

Uusintarajat 
Kesä- ja nastarenkaat: 4 mm 
Kitkarenkaat: 5 mm

Myös ulkoisen vaurion aiheuttamat uusinnat voidaan laskuttaa LeasePlanin kautta. 

0207 420 800 
info@leaseplan.fi

Secto

Secton omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään Continental, Nokian, Gislaved tai Matador -merkkisiä renkaita. Uusintarajat Kesärenkaat: 3 mm Talvirenkaat: 5 mm Renkaiden rikkoutumisesta tai väärästä käytöstä johtuvat uusinnat eivät sisälly leasingsopimukseen. Mikäli et ole varma kuuluvatko rengaspalvelut sopimukseenne, varmistathan asian yrityksenne autovastaavalta tai asiakaspalvelusta

Uusintarajat 
Kesä- ja nastarenkaat: 4 mm 
Kitkarenkaat: 5 mm

020 792 430
asiakaspalvelu@secto.fi

Renkaiden uusintaohje 

Kun renkaiden uusiminen alkaa olla ajankohtainen, ota yhteyttä meihin tai tule käymään paikan päällä. Tarkistamme renkaat ja selvitämme uusimisluvat puolestasi leasing-yhtiön kanssa. 

Tarvitsemme lupaa varten aina rekisterinumeron, renkaiden tiedot (koko, merkki, urasyvyydet) ja auton sen hetkiset kilometrit.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin 

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet 
Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierinvastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine. 

Tarkkaile urasyvyyksiä 
Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti vähintään kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaan kulumisvaroitin on asetettu lain vaatimaan 1,6 milliin. 

Turvasuosituksen mukaisen 4 mm urasyvyyden voit varmistaa 2 euron kolikolla. Laita kolikko pystyyn renkaan pääuraan. Jos kolikon 4 mm leveä hopeareunus pilkahtaa esiin renkaan kuviopalan alta, on syytä harkita renkaiden uusimista. 

Talvirenkaat 
1. kesäkuuta 2020 talvirengaspakko muuttui keliperusteisesti eli talvirenkaita on käytettävä marras-maaliskuussa, jos sää tai keli sitä edellyttää.